Rahsia Doa Nabi Yusuf AS, Membuatkan Baginda Berwajah Tampan Bercahaya Dan Berseri

Info Menafaat : Inilah Rahsia Doa Nabi Yusuf AS, Membuatkan Baginda Berwajah Tampan Bercahaya Dan Berseri | Bagi sesiapa yang mahukan agar muka atau wajah nya berseri perlulah beliau membaca surah Yusuf Ay4t 4 (sebaik baiknya selepas solat)

Marilah kita amalkan ayat pengasih surah Yusuf ay4t 4 & Surah Thaha ay4t 39 misalnya pada bawah ini

Bagi sesiapa yang telah mengamalkan, Alhamdulillah .. Teruskan … Ay4t ini adalah ay4t pengasih bagi mengeratkan lagi hubung4n suami isteri dan ianya juga boleh buat anak-anak (agar anak horm4t kepada kita menjadi ibu bapa mereka), keluarga dan teman handai taulan.

“Idz Qaala Yuusufu Li Abiihi Yaa Abati Inni Ra Aitu Ahada ‘Asyara Kaukabauw Wasy Syamsa Wai Qamara Ra aituhum Lii Sajidin”

Maksud Surah Yusuf Ay4t 4; Ingatlah peristiw4, ketika Nabi Yusuf menyampaikan kepada bapanya: “Wahai ayahku! Sesungguhnya aku mimpI melihat sebelas bint4ng dan mentari serta bulan; aku melihat mereka tunduk memberi h0rmat kepadaku ”

Rahsia Doa Nabi Yusuf AS, Membuatkan Baginda Berwajah Tampan Bercahaya Dan Berseri

Sehabis membaca surah teruskan dengan membaca kerat4n ay4t dalam surah Taha ay4t 39.

“Wa-alqaytu ‘Alayka mahabbatan minnii Walitushna’ ‘Alaa’ ainii”

Maksudnya surah ay4t 39 . Dan aku telah tanamkan berdasarkan kemurahanKu perasa4n afeksi orang terhadapmu; dan supaya engkau dibela dan dipelihara menggunakan pengawasanKu ”

caranya: Dibaca 3 kali kemudian sapu ke muk4.
Amalan ini jua selari bagi mereka yang susah jod0h.

Perlu diketahui: Jangan membaca tanpa memisahkan ay4t tersebut. Surah Yusuf ay4t 4 dibaca sebagai akib4tnya dapat diselesaikan, kemudian berhenti sebentar dan teruskan membaca keratan surah Taha ay4t 39. Jangan disambungkan terus menggun4kan bacaan surah Yusuf tersebut.

Gunakan doa penyeri pemanis dan peng4sih wajah Surah Nabi Yusuf ini dengan niat yang baik terutama buat isteri yang ingin suaminya menyayanginya lebih lagi.

Setiap kali bertemu atau bersua menggunakan k3kasih / isteri / suami, bacalah ke 2 ay4t ini. Buat mendapatkan kes4n yang baik, hendaklah diamalkan selalu membaca dihadapannya. Nir perIu membaca dengan ku4t, memadailah dengan hanya membaca di dalam hatii. Selain itu supaya dikasihi rakyat, bacalah kedua-2 ayat ini setiap kali lepas soIat sebanyak tiga kali

Mohon Subscribe Channel Nasihat Ustaz, Semoga Ada Amalan Kita Untuk Hari Ini, Jom Buat Saham Untuk Akhirat