Sungguh Cantik Isteri Pendakwah Terkenal, Ustaz Abdul Somad Berpenampilan Baru Selepas Majlis Nikah Dengan Mengenakan Purdah

Sungguh Cantik Isteri Pendakwah Terkenal, Ustaz Abdul Somad Berpenampilan Baru Selepas Majlis Nikah Dengan Mengenakan Purdah | Isteri pend4kwah terkenal Ustaz Abdul S0mad (UAS) iaitu Fatimah Az Zahra mencvri tumpvan apabila tamp1l dengan im3j berpvrdah baru-baru ini.

Penampilan baharunya itu dik0ngsi sendiri oleh wanita yang baru dikahw1ni berusia 19 tahun itu di akaun Instagram miliknya.

Menerusi sekep1ng gambar yang dimvat naik, wanita yang mendapat pendidikan dari sebuah sekolah tahfiz di Jawa Timur itu mengenakan jubah panjang berwarna hijau tua serta berniqab hitam.

Manakala Ustaz Abdul Somad yang berusia 44 tahun tidak lupa merangkul isterinya yang baru din1kahi seminggu lalu, sambil tersenyum mesra.

Memetik lap0ran Tribvn N3ws, imej itu dikenakan kerana sewaktu bernikah, wanita itu memakai busana gaun dan menampakkan wajahnya yang disifatkan terlalu cantik.

Teruja dengan penampilan baru Fatimah, warganet memenuhi ruangan k0men dengan mend0akan pasangan tersebut agar kekal bahagia hingga ke syurga.

Pasangan itu selamat melangsvngkan pern1kahan di kediaman pengantin perempuan di J0mbang, Jawa Timur pada 28 April lalu.

Terdahulu, UAS mendirikan rumah tangga dengan Mellya Juniarti pada 2012 sebelum berc3rai pada 3 Disember 2019. Hasil perkahw1nan, mereka dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Mizyan Hadziq Abdillah.

SUMBER