Tular Pelajar Tersasul Panggil ‘Sayang’ Ketika Sesi Kelas Online,”Nasib Baik Ustaz Satu Kepala Dengan Anak Murid..Balas Balik”

Seorang pelajar lelaki berhadapan dengan detik memalukan apabila dia terpanggil ustaz yang mengajarnya dengan nama panggilan ‘sayang’ ketika sedang belajar atas talian.

Terpanggil ustaz ‘sayang’

Menerusi video yang dimuat naik oleh Kwunch di akaun TikTok, pada mulanya ustaz yang mengajarnya itu sedang bertanyakan soalan kepada para pelajarnya.

Ada apa-apa kemusykilan, ada persoalan yang nak tanya?

Walau bagaimanapun, pelajar lelaki berkenaan yang bersemangat ingin menanyakan soalan itu tanpa sengaja terpanggil ustaz itu dengan panggilan ‘sayang’ sehingga menyebabkan tenaga pengajar tersebut tergamam dan sempat berseloroh dengan memanggilnya kembali dengan panggilan sayang.

Haa sayang, Allah ustaz hahaha due date bila ustaz.

Video:

Susulan daripada kejadian itu, dia terp4ksa menahan malu kerana hampir semua rakan kelas mentertawakannya. Walau bagaimanapun, pelajar berkenaan tampil untuk menjelaskan perkara sebenar yang berlaku kepada dirinya sehingga membuatkan dirinya tersasul.

Sebenarnya mikrofon memang terbuka lama, time tu memang dah ada soalan nak tanya dekat ustaz. Suddenly notification dari girlfriend keluar dan tiba-tiba tersebut sayang. Lepas tu lupa pula mikrofon terbuka tu yang gelabah.

Sehingga artikel ini ditulis, video berdurasi 27 saat itu meraih lebih satu juta tontonan dan mendapat lebih 271 ribu tanda suka di TikTok.

Komen netizen:

Sumber:SinarViralNetwork

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini